Despre noi

posted in: Uncategorized | 0

img_3141-300x300Suntem SC ELECTRIC LIGHT SRL din județul Vrancea, cu puncte de lucru în Focșani și Odobești. Ne-am înființat în anul 2006 și de atunci și până în prezent am reușit să ne plasăm în fruntea clasamentului pe nișa noastra de servicii din județ.

În cei 10 ani de activitate am realizat cu succes lucrări de amploare atât în județul nostru cât și în celelalte județe din țară, dar și peste hotare. Echipa noastra folosește utilaje și materiale de ultimă generație pentru a realiza lucrări ca instalații electrice, termice, sanitare, instalații de legare la pământ, instalații paratrăsnet, instalații de foraj orizontal, instalații de utilizare, rețele electrice, reabilitarea, extindere și modernizare sisteme de iluminat public, realizare iluminat stradal, arhitectural și ornamental, sistem de iluminat festiv, modernizare iluminat cu LED și Energie Verde prin panouri fotovoltaice.img_3138-300x300

Încă din anul 2008 și până în prezent suntem pe locul I în Topul Afacerilor din România, Top pentru România Microintreprinderi, județul Vrancea, domeniul 43: Lucrări speciale de construcții, conform bilanț 2014.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *