d_10002-sisteme-antiefractieSistemele de control acces reprezinta un instrument de management si gestionare a intrarilor si iesirilor dintr-o anumita zona sau cladire având misiunea de protejare a personalului, cladirilor, echipamentelor, depozitelor si datelor confidentiale.

Solutii tehnice de Control Acces:
1. Centrale de control acces;
2. Cititoare si carduri magnetice, de proximitate, biometrice, cod bare;
3. Yale, electromagneti, amortizoare usi, butoane iesire/evacuare;
4. Software control acces-pontaj.

Prin folosirea sistemelor de control acces puse la dispozitie se pot vizualiza:

  • situatia prezentei si a pontajului personalului dumneavoastra;
  • zonele de acces pentru fiecare persoana in parte;
  • perioadele de timp in care acestea au acces intr-o anumita locatie cu risc mai mare sau mai mic din punct de vedere al securitatii;
  • posibilitatea gestionarii prezentei persoanelor cu drepturi diferite de acces in anumite zone din diverse locatii;

La toate acestea departamentul tehnic poate oferi programe specializate de pontaj, care preiau informatiile din sistemul de control al accesului si genereaza o gama complexa de rapoarte de pontaj, grafice si analize periodice, exportul datelor in formate compatibile cu aplicatiile pentru calcularea salariilor.

Un alt avantaj competitiv este capacitatea dovedita de interconectare a sistemului de control acces la un sistem de avertizare detectie efractie si detectie incendiu ce poate pune la dispozitie diferite dispozitive de automatizare (aprinderea/stingerea luminii, ventilatia sau aerul conditionat, etc).

Aplicatiile in care sunt folosite sistemele de control acces: cladiri industriale, cladiri rezidentiale, birouri, stadioane, parcari, hoteluri, banci etc.