alarma-antiefractie-dscInstalarea sistemelor de alarma (antiefractie) este necesara pentru protectia electronica a persoanelor si bunurilor impotriva furturilor. In prezent, aceste sisteme pot fi achizitionate la costuri accesibile, fiind recomandate tuturor proprietarilor, cu scopul descurajarii infractorilor si avertizarii patrunderii persoanelor neautorizate in spatiul supravegheat.

Cei mai multi proprietari de locuinte decid sa-si achizitioneze un sistem de alarma doar dupa ce ei insisi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau tentative de efractie.

Pe timp de noapte, sau atunci cand suntem plecati de acasa, sistemul de detectie si alarmare la efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei.

Sistemul conectat la un dispecerat, alerteaza echipa de interventie rapida si politia ce vor interveni chiar in momentul efractiei.

Echipamentele de semnalizare acustica si luminoasa ca sirenele si lampile de avertizare ofera o protectie sporita chiar prin factorul de intimidare. Module speciale de comunicatie va pot anunta in timp real pe telefonul mobil de o eventuala efractie in spatiul supravegheat.

Complexitatea sistemelor de detectie si alarmare la efractie creste proportional cu dimensiunile cladirilor sau a proprietatilor care trebuiesc supravegheate.

Utilizarea sistemelor de alarma cu protectie perimetrala reprezinta alegerea optima pentru a detecta orice incercare de intrare prin efractie, chiar din momentul in care “intrusul” patrunde in zona protejata.

Pentru realizarea unei protectii eficiente, este necesara completarea sistemului de alarma cu un sistem de supraveghere cu camere video.

Oferta noastra se adreseaza atat proprietarilor de apartamente, case si vile cat si firmelor sau institutiilor ce impun o clasa de securitate mai ridicata.