Hidrofor complet echipat

hidrofor-economy-jetd-11044-69-600x600Un hidrofor complet echipat are in alcatuire o pompa cu o conducta pe aspiratie si este capabil sa traga apa de la o adancime de maxim 8 metri sub nivelul pompei. Aceste pompe de hidrofor pot sa faca presiune de 3 – 4 bar in functie de cat de jos este nivelul apei in momentul respectiv. In cazul in care sunt situate in casa sau la subsol pot fi zgomotoase si sa se auda cand functioneaza.

Hidrofor cu ejector

Un hidrofor cu ejector are doua tevi de la pompa in put si in timp ce trage apa din put pe o teava, trimite o parte inapoi prin a doua teava. In capatul de jos al tevilor, este o piesa in forma de “U” prin care circula apa si care ajuta ca hidroforul cu ejector sa traga apa de la o adancime mai mare decat un hidrofor obijnuit.

Pompa submersibila

Principalul avantaj pentru o pompa submersibila este ca ea impinge apa fata de un hidrofor care o aspira. Sunt diferite configuratii de putere a motoarelor si debite disponibile si astfel poti alege in orice moment o pompa dimensionata corespunzator pentru aplicatia ta. Pentru o pompa submersibila de apa nu este necesara amorsare si ea poate oferi presiune mare si debit suficient fara nici un zgomot.

 

Preturile sunt scazute si asta pentru ca sunt preturi de producator.

Ne puteti gasi in Focsani-Centru, pe strada Independentei, nr. 6 sau la telefon 0733.079.970

Va asteptam!